Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver 1. & 2. hold <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 Sponsor:


 

 

 

8.september.2004 

Vi vandt 1. halvleg mod topholdet fra Avarta

 

Første halvdel af vores første sæson i mesterrækken er overstået, og holdet har med 2 sejre og 3 nederlag til nogle af de formodet stærkeste hold på Sjælland mere end indfriet i hvert fald mine forventninger.

 

På trods af det store hjemmebanenederlag i den første kamp mod Avarta var alle spillerne opsatte på at få revanche i returkampen, og det begyndte rigtig godt. Det ene gode angreb efter det andet bølgede frem mod Avartas mål, og efter 10 min. lykkedes det endelig at få bolden i kassen. Filip scorede et flot mål på et oplæg fra Rasmus.

 

Vi fortsatte med at presse Avarta tilbage på banen, og 5 min. senere blev det 2-0 på et flot langskud fra Nico. Herefter kom Avarta lidt mere med i kampen, og efter 20 min. fik de reduceret til 2-1 efter at have haft 3-4 store chancer. Vi tabte dog ikke modet, og kort efter blev det 3-1. Filip scorede på et super oplæg fra Christoffer, som rykkede fra eget målfelt og hele vejen ned i modsatte ende, hvor Filip blev spillet helt fri. Blandt de medrejsende på sidelinien hørtes sammenligninger med landsholdsspilleren Nicklas Jensens præstationer. Kort før pauseteen fik Avarta desværre reduceret til 3-2. Flot 1. halvleg men ærgerligt at vi ikke fik lukket kampen, for spillet og chancerne var til en større føring.

 

Efter pausen overtog Avarta mere og mere af spillet og tilspillede sig mange målchancer. De fik scoret 3 mål og vandt kampen 5-3. Forskellen på holdene i 2. halvleg var, at når Avarta angreb havde de hurtigt 4-5 mand med fremme, og når de forsvarede sig, havde de hurtigt lige så mange med tilbage, samtidigt med at de var meget boldsikre og driblestærke. Det bragte dem tit i overtal, og en godt spillende Kasper-målmand blev flere gange efterladt alene med en eller flere modspillere.

Det blev således til et ærgerligt nederlag efter vores gode 1. halvleg, men det er ingen skam at tabe til et bedre hold. Det synes jeg Avarta var set over alle 50 min.

 

Til sidst stor ros til en fortræffelig dommer, som fløjtede for hvad der var og ikke standsede spillet i tide og utide. Kunne vi bare få ham (eller en på samme niveau) til at dømme alle vores kampe. Hans præstation var også med til at fjerne tidligere kampes frustrationer blandt nogle af de medrejsende på sidelinien. Lad os fortsatte denne positive linie resten af sæsonen.

Med venlig hilsen

Torben (Jakobs far)

 

Dagens målscoring:

Avarta

-

Vi95/1

5 - 3

Filip 2 mål, Nico 1 mål

 

 


Sponsorer:


Sponsor@vi95.dk