18.september.2004

Velfortjent sølv til Jægersborg cup 2004

Jægersborg-cup blev en rigtig god turnering for 1. og 2. holdet.

1.holdet skulle i første kamp spille mod Nivå-Kokkedal.

Det blev en rigtig herre fejt. Vi startede bedst og havde total styr på kampen i de første 5-7 min.

og kunne sagtens havde ført med 2-3 mål, men i stedet for, blev det 1-0 til Nivå i første halvleg.

2 halvleg var mere lige men stadig med et lille overtag til os og vi kom da også på 1-1 ved Simon, hvilket blev resultatet.

FB var næste modstander, dem havde vi mødt sidste år om 3-4 pladsen, hvor vi vandt knebent.

I år var vi bare bedre, end FB og en ting, som kan huskes fra denne kamp var det sidste mål, det var simpelthen lige efter fodbold bogens ABC, hvor bolden starter i forsvaret, bliver spillet hurtigt op langs venstre side af banen, videre ind mod midten, hvor Simon får bolden, han lægger en flot aflevering videre ud mod højre, som Nico tager med sig og, sender bolden ind foran mål, hvor Folman scorer sikkert til 3-0.

Tredje kamp skulle have været mod BK Fix, men de havde trukket sig, efter de 2 første kampe, på grund af skader.

Så blev det tid til Skovshoved, som vi sidste år tabte til i semifinalen. Men i år, var vi bare bedre. Vi førte med hele 5-1 ved pausen(3 mål af Filip), hvilket ikke var et mål for meget.

2 halvleg formede sig som vores kampe plejer, hvor vi ikke får udnyttet alle vores chancer. Vi kunne nok have scoret mindst 5 mål mere hvilket ingen kunne havde sagt noget til, men i stedet pynter Skovshoved på resultatet til 5-2.

Sidste kamp mod Skjold, var afgørende for, om vi skulle blive nummer 1 eller 2.

Efter en god kamp måtte vi se os slået med 4-2 af Skjold, hvilket var helt fortjent. Skjold havde lige en mand, som vi ikke fik fat i, så med 3 flotte langskuds mål, afgjorde han denne kamp.

I 2003 blev vi nummer 3 og i år nummer 2, så til næste år er det forhåbentlig vores tur til at stå øverst på sejrsskamlen.

Et stort tillykke med 2 pladsen.

Samtidig vil jeg også sige tillykke til 2 holdet for den flotte 3 plads i B-rækken.