Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver 1. & 2. hold <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 Sponsor:


 

 

 

10.aug.2004

Flot 3.pladcering i weekendens Ejby cup

 

Efter den mindre succes fra sidste weekend i Himmelev ved Roskilde, spillede 1. holdet også denne weekend i A-række stævnet, denne gang i Ejby. Her mødte vi værterne fra Ejby, samt Tune 1 og Skovlunde, inden vi gik videre til semifinalen mod Vendinge.

Ejby kampen var stærk domineret af os, med mange flotte detaljer på midtbanen samt flotte stikninger til siderne. Kampen vandt vi med cifrene 2-1, selv om vi havde 4-5 store chancer til at forøge resultatet undervejs.

 

Det der ikke lykkedes for os i den første kamp kom til udtryk i kampen mod Tune. Her var det spørgsmål om hvor mange mål vi gad at score. For alle spillerne spillede deres spil uden bemærkninger og det resulterede i en flot sejr på 6-0.

 

Semifinalen var anspændt. Vi startede godt og sikkert, men vi var mindre gode til at udnytte vores dominans på banen. Vi gik til pausen med 0-0, men vi havde både spillet samt chancerne. Kort tid efter starten af 2.halvlegen, kom vi forud med 1-0, med på den efterfølgende angreb, fik modstanderne en "billig" frispark tæt ved straffe feltet, som de sparkede direkte ind under overlæggeren. Vi havde ingen chancer til at redde dette skud. Efter forlænget spilletid på 3 min. ende vi i straffe spark konkurrence, hvor vi tabte kampen med 3-2 desværre.

 

I stedet for at komme i den store finale, så spillede vi "mini" finalen om 3-4 pladsen. Her var modstanderen igen Skovlunde som vi lige havde vundet 6-0 over, i kvalifikationen. Her viste vi igen en sikkert og veldisciplinært spil, som medførte en flot sejr på 5-0.

 

Turneringens målscoring:

Vi39/1

-

Ejby

2 - 1

Filip 1 mål, Simon 1 mål.

Vi39/1

-

Tune 1

6 - 0

Filip 2 mål, Folman 2 mål, Nico 1 mål, Rasmus 1 mål.

Vi39/1

-

Skovlunde

6 - 0

Rasmus 2 mål, Frederik 2 mål, Folman 1, Filip 1 mål.

Vi39/1

-

Vendinge

(straffespark)

1 - 1

2 - 3

Filip 1 mål,

Frederik 1 mål.

Vi39/1

-

Skovlunde

5 - 0

Filip 3 mål, Nico 1 mål, Kasper 1 mål.

 

Med venlig hilsen, Webmaster

 

 


Sponsorer:


Sponsor@vi95.dk