Velkommen til Vallensbæk Fodbold årgang '95

 

>> De Gule Løver 1. & 2. hold <<

I dag:   

 

Hjemme

 


Disse sidder indeholder Java scripts. Hvis du ikke har Java, kan du ikke se alle detaljerne. Download gratis Java!

 

 


 Sponsor:

Urban Avis


 Sponsor:


 Sponsor:

Vallensbæk Trælast A/S


 Sponsor:


 

 

 

18.august.2004 

Debut kampen i 1. rækken

Så kom debuten endelig for 2 holdet i række 1 som blev på hjemmebane mod Brøndby som også spillede i række 1 sidste år.

 

Vi kom noget skidt fra start med en uheldig tilbagelægning efter 1 min og sandt at sige, så tror jeg vi var mange der frygtede det ville blive en riiiiigtig lang dag på dette tidspunkt ;-)

5 min senere kom Brøndby på 2-0 hvilket var fortjent på dette tidspunkt. Men så kom vores drenge ellers i gang og viste flot spil i den sidste halvdel af 1 halvleg.

Jeppe hamrede bolden i nettet til 2-1 og der var flere chancer til udligning - men bolden ville bare ikke ind. I stedet rykkede Brøndby ned og lavede et par nye kasser igen inden Mark A reducerede til 2-4 på et lige så flot mål som Jeppe lavede.

 

Brøndby lukkede en ellers meget flot fodboldkamp med yderligere 2 mål til slutresultatet 2-6, hvilket ikke var et helt retvisende resultat for kampen.

 

Vores drenge spillede en rigtig flot debut kamp i række 1 - men tabte blot til et bedre hold på dagen som samtidig viste, at de var vandt til et højere tempo end vores drenge. Vi er dog alle fulde af optimisme, og føler os sikre på, at når drengene vender sig til tempoet i denne række, så skal der nok falde point af til os.

 

Og det bedste af dele var, at efter kampen var alle spillere enige om, at det var væsentlig sjovere at tabe 6-2 i sådan en kamp - end køre en stor sejr i hus som vi ofte

så i foråret - uden regulær modstand.

 

Stor ros drenge - I kæmpede og spillede en flot kamp som var både spændende og yderst seværdig for os forældre at se på.

 

Hilsen - Flemming T 

 

Dagens målscoring:

Vi39/2

-

Brøndby IF

2 - 6

Jeppe 1 mål, Marc A 1 mål.

 

 


Sponsorer:


Sponsor@vi95.dk